Logo ontworpen door Eric BotermansSPORT1 VERLIEST MOTOGP AAN EUROSPORT

Eurosport heeft de uitzendrechten van de motorsport-races MotoGP verworven. Vanaf 2015 is de MotoGP bij Eurosport te bekijken. Sport1 heeft dit raceseizoen nog de uitzendrechten.

De MotoGP is de komende vier seizoen tot en met 2018 bij Eurosport te bekijken. De Europese sportzender heeft de uitzendrechten voor Nederland en België in bezit gekregen. De Nederlandse uitzendrechten zijn tot het einde van het lopende seizoen op betaalzender Sport1 te bekijken. Door de nieuwe overeenkomst komt de MotoGP in meer Nederlandse huiskamers beschikbaar waardoor het potentieel kijkbereik stijgt.

MOTOGP IN HD

In het uitzendrechtenpakket zitten naast de uitzendrechten van alle MotoGP-races ook alle races van de Moto2 en Moto3. Eurosport gaat alle races live en in HD-kwaliteit uitzenden. Naast de races op zondag zijn ook de vrije trainingen op vrijdag en de kwalificaties op zaterdag via Eurosport te volgen. Naast lineaire uitzending heeft Eurosport ook de online-uitzendrechten in bezit gekregen. Hierdoor zijn alle races via het online-platform Eurosport Player te volgen. Dit is de betaalde live streaming service waarmee sportliefhebbers via smartphone, tablet, PC en connected TV kunnen kijken naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2. Voor België geldt hier non-exclusiviteit. Voor de lineaire tv-rechten is er tevens non-exclusiviteit voor de Nederlandse TT Assen. Eurosport deelt hierbij de live-uitzendrechten met de NOS.

lees verder...


 

Welkom op onze website


Mc Heesch bestaat dit jaar 19 jaar
De motoren die wij berijden zijn divers, of het nu een of-road motor betreft een racemonster of tour-motor maakt bij onze club niets uit. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand hebben wij een clubavond in ons buurthuis. Onder het genot van een drankje worden hier sterke verhalen verteld en vermaken wij ons opperbest. Tevens organiseren wij als club diverse activiteiten zoals: een tourtocht, barbeque, feestavond, weekendjes, sinterklaas middag voor de kleintjes, nieuwjaars-receptie en activiteiten om onze clubkas op peil te houden.
Wil jij ook lid van zo`n club worden vul dan het aanmeldformulier op deze website in, en kom eens een keer op de clubavond kijken de data staan in de agenda. DOEN het is kei leuk.

Bedankt voor uw bezoek.


 

Ook dit jaar weer zijn er bijzonder snelle motorfietsen uitgebracht.

De 5 snelste (t/m maart 2014) op een rijtje gezet (topsnelheid):
5. Yamaha YZF R1                 283 km/u
4. Honda CBR 1100XX            286 km/u
3. Kawasaki Ninja ZX-14         299 km/u
2. Suziki Hayabusa                 303 km/u
1. BMW S1000RR                   305 km/u

Bekijk ook de video top-5 snelste motorfietsen.

De 5 snelste motorfietsen op de weg van begin 2014

 Lees verder...